lördag 8 november 2008

Besinningslöst begär

Fortfarande lite irriterad över mig själv efter dagens misslyckande, det känns helt hopplöst ibland, att man efter 17 år som bågskytt fortfarande kan misslyckas så totalt med grunderna, det är som att undra varför det är svårt att slå i en spik bara för att upptäcka att man har vänt den åt fel håll ..... pinsamt.

Men, jag har hittat lösningen på alla mina problem, eller det är en kombination egentligen som gör kvalitén i livet lite lite bättre, kanske - eller förmodligen - ett helt påhittat behov - men dom kan ju också behöva stillas ibland ;)

Popcorn Hour A110 - en liten pryl som är en hårddisk, som spelar upp en hel massa olika format som DivX, Xvid, DVD, HD-material, mp3, you name it - it plays it! Förutom detta, som bara det är grymt bra - så har den även en inbyggd torrentklient så att man kan ladda ner filmer och serier utan att ha en dator igång - grymt!

Till denna skulle man ju kunna koppla in ett Bose, för den oinvigde så är Bose ett fabrikat på hemmabiosystem, ett amerikanskt märke som har specialiserat sig på att ta fram system som hörs men helst inte syns, med andra ord; små högtalare, stort ljud! Ett sådant system är Bose 321GS t.ex ... tänk om, tänk.. då skulle man vara lycklig :-) kunna tanka ner HD-filmer medans man är på jobbet - för att kunna se det på platt-tv'n med ett grymt bra ljud - fan .. tänk!

Bose säljs bland annat på Elgiganten från 7495:-
Popcorn Hour kostar ca 3 000:- och finns på InWarehouse.se

Kärlek, visst är dom fina :-)

/A - sjukt sjukt sugen - as always :)