söndag 21 september 2008

Midnatt råder ...

Snart är denna helgen också över, tack och lov vill jag nästan påstå. 5 timmars jobb kvar innan det är ny vecka där livet snart är tillbaka till det vanliga. Dagen som sådan har varit, bra, förvånansvärt bra vill jag påstå, klockan ringde toktidigt vid 8-snåret och livet verkade ju allt annat än jättelovande. 

Jobbet gick över förväntan, alltid skönt känna att man
 faktiskt tillför någonting för folk, att man får uppskattning för det man gör - det gör att man lyfter sig lite och gör det lilla extra 
- kundvård! :)

Jag och Linn funderade på alternativen för kvällen med att endera åka hem och laga mat, eller ta en tur till Pråmen och äta en riktigt riktigt fin måltid, Pråmen vann en enkel match. Dom är så sjukt duktiga på kött på det stället så att man blir helt knäsvag. Idag blev det en 400 grams entrecôte m
ed tre dipsåser och potatisgratäng - tror du att det var gott eller? Linn tog en Oxfilé med grönpeppar och baconsås med klyftpotatis - jo man tackar - det finns sämre sätt att spendera en lördagseftermiddag.

Kom hem och hamnade i sedvanlig ordning i soffan där man fick smälta maten och där satt man, eller sitter man snarare - och nu är det åter igen dags att hoppa i säng innan klockan ringer okristligt tidigt imorgon - ingen vila :)


Inga kommentarer: