fredag 19 september 2008

Long time ..

Tokdåligt med bloggande på sista tiden, totalt oinspirerad att dela någonting. Sista tiden har till största delen bestått av stress, på tok för mycket arbete och inplannerade events; fotografering av bröllop, hålla i en kräftskiva, dop i Töcksfors, säljledarmöte i Stockholm och framför allt som en ren bonus - jobba heltid utöver allt det andra.

Jag är så förbannat trött, trött på att hela livet endast cirkulerar kring jobb, man går upp tidigt, jobbar hela dagen, sällan under 11 timmar, kommer hem och är så otroligt slutkörd att man bara kommer till soffan innan man totalt däckar. 6 timmars skönhetssömn innan det är dags att gå upp till jobbet igen. När tusan ska man ha tid att faktiskt leva också? Ibland borde man nog bara säga nej till vissa arbetsuppgifter för den egna hälsans vinning - för det funkar nog inte så speciellt mycket längr
e ...

Just nu, så går jag på dubbla jobb, fick frågan senast idag; "hur länge ska du köra dubbel då?" - tillsvidare är det tragiska svaret, hur länge ska man klara detta? Visserligen, så är det meningen att en del av min heltidstjänst ska gå till "det andra" jobbet, hittills så har det bara lett till att man jobbar den där förbannade heltidstjänsten, plus det andra utöver - nej ... det funkar inte, eller kanske .. 




Inga kommentarer: