fredag 12 februari 2010

Traditionsenligt något utanför tidtabell

SJ is the shit - sitter på ett X2000 i ett genomfruset Kristinehamn och väntar på att få rulla vidare mot tågets slutstation Karlstad. Med handen på hjärtat så skulle vi redan ha varit framme men efter en handfull fel så är vi givetvis sena. 20 minuter, vilket är tillräckligt för att posten ska hinna stänga innan jag hinner dit. Det ligger två kraftigt efterlängtade paket från B-stinger Stabilizers och väntar, men, dom får helt enkelt vänta tills imorgonbitti.

En kul detalj är att jag enligt biljetten ska åka i vagn 1 och på sittplats 4, dock "saknades" vagn 1 idag enligt en trevlig tågvärdinna ... vart vagn 1 har tagit vägen förblir ett mysterium.

Har varit på ett möte i Stockholm, första på i stort sett 18 månader och det var i ärlighetens namn ganska pirrigt att vara tillbaka. Två hektiska dagar som faktiskt utmynnade i någonting som kan liknas med motivation att ta tag i sig själv och en längtan efter att få leverera "like the good old days".

Men innan det är så är det en ledig helg som väntar med Rally i Värmlandsskogen (vilket är snudd på ironiskt med tanke på att mitt intresse för motorsport är i stort sett noll..) och lite öl och utgång med Johan och Mattias imorrn. Life is sweet!

/A

Inga kommentarer: